Papptak Kungälv

Jörlanda Pool & Tak AB – papptak Kungälv

Jörlanda Pool & Tak AB skapar hållbara tak och vackra pooler för ditt hem eller företag

Dina experter på pool & tak

Välkomna till Jörlanda Pool & Tak AB – din pålitliga partner för takläggning, till exempel med papptak i Kungälv med omnejd. Med många år i branschen kan vi hjälpa dig med allt från linermontage i swimmingpool till kompletta takläggningar och takrenoveringar. Vi kombinerar erfarenhet och expertis för att förverkliga dina byggdrömmar, högkvalitativa material och noggrannhet i varje steg.

Kontakta oss för en kostnadsfri takbesiktning eller offert!

Vi finns på Instagram
Tack @_westcoast_detailing_  för ett grymt jobb! Bilen blev som ny, om inte ännu finare! Väldigt nöjd

VILKA vi är

Jörlanda Pool & Tak AB är en etablerad aktör i branschen med många års erfarenhet. Vi är dedikerade till att erbjuda professionella tjänster av högsta standard. Vår kompetenta personal ser till att varje projekt utförs med precision och omsorg.

Papptak Kungälv

Vad vi gör

Vi specialiserar oss på takläggning och poolinstallation för både privata och kommersiella kunder. Från takpannor till solceller och platssvetsad liner för pooler, vi erbjuder en komplett lösning för ditt projekt.

Papptak Kungälv

VÅRA TJÄNSTER

Vi på Jörlanda Pool & Tak strävar alltid efter att leverera kvalitativa arbeten med fokus på effektivitet och kundnöjdhet. Med våra tak- och pooltjänster skapar vi hållbara lösningar för ditt hem.

 
 
 

Jörlanda Pool och Tak AB

VALLENVÄGEN 18, Linköping
073 337 06 36